Delegáltválasztó Közgyűlés – 2019.03.27

Kedves AEGEE-sek!

2019 március 27-én, szerdán 18:55-kor az Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete (AEGEE-Budapest) Delegáltválasztó Közgyűlést tart a Corvinus Egyetemen, amelyre szeretettel meghívunk Benneteket!

A Közgyűlésen minden érvényes tagsággal rendelkező tagunk rendelkezik szavazati joggal. Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes (nem jelenik meg a tagság 50%-a +1 fő), akkor az újabb Közgyűlést 2019. március 27-én, szerdán 19:10-kor tartjuk, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A Közgyűlés helyszíne: Corvinus Egyetem, E.399

A Közgyűlés napirendi pontjai:

  • A bukaresti Agorára jelentkező delegáltak prezentációi
  • Szavazás
  • Eredményhirdetés

A jelentkezés menete: Jelentkezni motivációs levéllel elküldésével lehet, amit  2019.03.25-ig 23:59-ig CET kell elküldeni a board@aegee-budapest.hu címre!

A Delegáltak kötelezettségei és visszatérítései : A delegáltválasztás során a tavaszi bukaresti Agorára választja meg a Közgyűlés AEGEE-Budapestet képviselő legfeljebb három delegáltat. Jelentkezni csak az aktív tagok jelentkezhetnek, akik érvényes beszámolási feltételek mellett az SzMSz és a Utazási és részvételi díj visszatérítési Szabályzat alapján visszatérítésre jogosultak. A delegáltak képviselik AEGEE-Budapestet az AGORA-Nighton meghozott döntések alapján. Részt vesznek a szavazásokon és mind a plenárisokon, mind a pritanniákon.

Minden kedves tagunk megjelenésére számítunk!

Kérdés esetén bátran írjatok e-mailt a board@aegee-budapest.hu címre.

Az esemény Facebook eventjét IDE KATTINTVA találjátok.

Üdvözlettel:
A board