Y Vote Konferencia Utrechtben

Erasmus+ Jelentkezés magyar résztvevőknek!
Jelentkezési határidő: 2018. November 23, 23:59 CET.

Y Vote Utrecht 2019 március 6-11 között résztvevőket keres! Ez az Erasmus + projekt (amely utazási költséget* és a szállás árát is magába foglalja) azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy összegyűjtse az ifjúságot, hogy felkészítse őket és másokat az európai parlamenti választásokra.

Első szavazó leszel az elkövetkező 2019-es európai választásokon? Szeretnéd, ha az EU politikusai és a politikai döntéshozói meghallanák a hangodat? Szeretnéd tudni, mit tesz az EU az emberi jogok terén Európában? Szeretnél szakértővé válni az EU intézményeiben vagy politikájában?

Ha igen, akkor jelentkezz AEGEE-Utrecht és a Y Vote kooperációjában megrendezésre kerülő konferenciára, ahol egész Európából érkező fiatalok fognak találkozni és megbeszéléseket folytati az európai és helyi politikusokkal. Sőt, professzionális workshopokon vehetsz részt. Gondolataid az emberi jogokról össze lesznek gyűjtve, és javaslatként továbbítva lesznek.  Az esemény végére képes leszel arra, hogy amiket elméletben tanultál, azt gyakorlatba ültesd, mivel egy holland fesztiválon vehetsz részt, körülbelül 800 holland fiatallal.

Az esemény eredményei része lesz az Y Vote által összegyűjtött javaslatoknak, amit az Európai Parlament elé fognak terjeszteni.

 

Hol: Utrecht, Hollandia
Mikor: 2019. március 6-11 (érkezési és távozási nappal együtt)
Életkor: preferably 18 – 23 years old (első szavazók)
Résztvevők: 40 résztvevő Észtországból, Bulgáriából, Olaszországból, Magyarországból, Spanyolországból, Hollandiából, Németországból, Lengyelországból, Horvátországból és Svédországból.
Utazási költségtérítés: 275 €-ig
Ár: Az utazási költséget*, részvételi díjat, szállást és étkezési költséget teljes mértékben az Európai Unió támogatja. (azaz neked ingyenes)

Hogyan jelentkezz?
Töltsd ki az alábbi Google Formot.
Kérdésed van? Kérdezz tőlünk: yvote@aegee-utrecht.nl, board@aegee-budapest.hu

Tudj meg rólunk többet és kövess minket az alábbi lehetőségeken:
Web: https://utrecht.yvote.eu/
Facebook: https://www.fb.com/events/247606575933420/
Instagram: https://www.instagram.com/yvoteutrecht/

Érdekel a téma? Tudj meg többet az Y Vote Európai Unió projektjéről és egyezményeiről.
Olvass itt https://yvote.eu/ vagy lépj velünk kapcsolatba info@yvote.eu

* Az utazási költségtérítés a távolság kalkulátor alapján van számolva.

A projektet az Európai Unió Erasmus+ programja támogatta.