Szakmaiság

AEGEE-Budapest feladatának tekinti, hogy számtalan helyi programmal segítse tagjai szakmai fejlődését. Public Relations, Human Resources és Fundraising munkacsoportjaink szeretettel várnak mindenkit, aki ezeken a területeken szeretne releváns szakmai tapasztalatot szerezni, és ezzel hozzájárulni a szervezet munkájához. Bővebb információkért kattints az AEGEE-Budapest/Munkacsoportok fülre!

AEGEE-Budapest helyi projektjeinek keretein belül továbbá nyelvi kerekasztalokat, szakmai konferenciákat és vitaesteket szervezhetsz, szakmai tudást szerezhetsz az európai politikák témakörében, és átláthatod, hogyan működik egy több eseményt szervező, átfogó projekt.

Félévente kerül megrendezésre az úgynevezett Local Training Course, azaz az LTC. Az eseményen elmélyítheted tudásod a szervezeti kultúráról, a kommunikációról, a projektvezetésről és egyéb olyan témákról, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy egy szervezetben vezető pozíciókat vállalhass.

AEGEE-Budapest tagja továbbá a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesületének. Az FDE keretein belül havonta többször vehettek részt ingyenes vezetőképző tréningeken, melyek remek lehetőséget kínálnak vezetői képességeitek fejlesztésére.