Munkacsoportok

A munkacsoportok a 2018-as őszi félévtől a heti gyűlésekbe lettek integrálva.

 

Human Resources Munkacsoport

A Human Resources vezetők feladata kidolgozni a féléves HR stratégiát, ezen kívül ők felelnek az HR WG koordinálásáért, melynek célja az Egyesület működéséhez szükséges emberi erőforrás előteremtése, az aktív tagok csapatépítése és egy összetartó, jól működő, motivációval teli lelkes csapat fenntartása a félév során.  Ennek érdekében a Munkacsoport tagjai képzik magukat a HR területén különböző tréningek során, de természetesen oldottabb hangvételű összejövetelek szervezése  is elengedhetetlen az igazi harmónia kialakításában!

E-mail cím: hr@aegee-budapest.hu

 


 

Public Relations Munkacsoport

A PR vezetők feladata a PR WG koordinálása, melynek célja az új tagok toborzásának megszervezése, PR stratégia kidolgozása,  kapcsolattartás a tagokkal és a médiával, az AEGEE programjainak és hírnevének hazai és nemzetközi szinten való népszerűsítése. Ennek érdekében egész félévben több fővárosi Egyetem külügyi börzéjén, a HVG Állásbörzéjén valamint Nyári fesztiválokon, mint például a Szigeten és az EFOTT-on biztosítanak nekünk megjelenést lelkes PR vezetőink! Ezen kívül a Munkacsoport tagjai szervezik meg minden helyi eseményünk promócióját és biztosítják hozzá a megfelelő anyagokat.

E-mail cím: pr-wg@aegee-budapest.hu

 


 

Fund Raising Munkacsoport

A Fund Raising vezetők feladata kidolgozni a féléves FR stratégiát, ezen kívül ők felelnek az FR WG koordinálásáért, melynek célja az Egyesület működéséhez szükséges anyagi feltételek előteremtése, a vállalatokkal és egyéb szponzorokkal való kapcsolattartás, projektek pénzügyi koordinációja. Ennek érdekében a Munkacsoport tagjai pályázatokat figyelnek és keresik a lehetőséget esetleges új kapcsolatok kialakítására a vállalati szférában.

E-mail cím: fr@aegee-budapest.hu

 

 


 

European Projects Munkacsoport

A European Projects (EP) munkacsoport azért jött létre, hogy a külsős alelnök felügyelete mellett koordinálja a lehetséges pályázatok (Erasmus+, EVS, más Európai Uniós vagy akár hazai) körét, részt vegyen annak előkészítésében és a megnyert projektek egész életciklusát végigkísérje. Ennek érdekében a tagok folyamatosan figyelik a pályázási lehetőségeket és együttműködnek a programok, tréningek megvalósításában. A Working Group keretében számos hasznos tudásra tehettek szert. Továbbá megismerhetitek a már folyamatban lévő terveinket is.

FB csoport: EP WG
E-mail cím: erasmusproject@aegee-budapest.hu