Alumni

gála

Bemutatkozás


 

AEGEE-Budapest Alumni szervezete 2008-ban jött létre. Jelenleg több, mint 100 tagot számlál, akik közül többen sikeres vállalatoknál, vezető beosztásban dolgoznak hazánkban és külföldön egyaránt. Az Alumni tagokban közös, hogy mindannyiuk számára felejthetetlen élményt nyújtott AEGEE-Budapest. A szervezet és az egyetem kapuit elhagyva szívesen emlékeznek vissza az Európa szerte eltöltött pillanatokra, melyek során számos új barátra és hasznos tapasztalatra tettek szert.

Az Alumni célja, hogy segítsen a tagoknak a köztük fennálló kapcsolatok megőrzésében azáltal, hogy lehetőséget biztosít a találkozásra és kapcsolatfelvételre. Mindezt közösségi portálokon létrehozott közös csoportokkal és olyan rendezvényekkel hívatott segíteni, mint az évente megrendezésre kerülő, hagyománnyá váló Alumni Gálaest.

További programok kialakításával kapcsolatban szívesen várjuk ötleteid! Bármilyen kérdésed, kérésed vagy esetleg javaslatod van, leveled az alumni@aegee-budapest.hu címen várják Alumni koordinátorai.

 

Mit jelent az Alumni tagság és hogyan csatlakozhatsz Te is?


 

Az Alumninak tagja lehet bárki, aki korábban a szervezet tagjaként tevékenykedett. Csatlakozási szándékodat az ezen rövid űrlap kitöltésével jelezheted az Alumni koordinátorai felé, akik jelentkezésedet követően felveszik veled a kapcsolatot:

A kapcsolattartás érdekében az Alumni koordinátorai egy adatbázist vezetnek a tagokról, melynek segítségével értesítik őket az olyan kiemelt eseményekről, mint az Alumni Gálaest.

Az Alumni tagok továbbá a közösségi portálokon létrehozott csoportoknak is tagjai, melyeken keresztül könnyedén megtalálhatják egymást és felvehetik egymással a kapcsolatot.

Kérjük, amennyiben ismersz olyan egykori aktív AEGEE-seket, akik szerinted szívesen csatlakoznának, küld el nekünk elérhetőségeiket, hogy felvehessük velük is a kapcsolatot is tovább bővíthessük AEGEE-Budapest egyre növekvő Alumniját.

Reméljük Te is szívesen emlékszel vissza az AEGEE-ben eltöltött időkre és segítségedre lehetünk az akkor szerzett barátok megőrzésében!