Agora jóváhagyó és Delegáltválasztó Közgyűlés – 2020.03.09

Kedves AEGEE-sek!

 

2020. március 9-én, hétfő 18:55-kor az Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete (AEGEE-Budapest) Agora jóváhagyó és Delegáltválasztó Közgyűlést tart a Corvinus Egyetemen, amelyre szeretettel meghívja a tagokat és valamennyi érdeklődőt. A Közgyűlésen minden érvényes tagsággal rendelkező tagunk rendelkezik szavazati joggal. A közgyűlésen egyúttal az Agora Preparation Team által előkészített Agora pályázati anyag is megszavazásra kerül – amennyiben a tagság jóváhagyja, AEGEE-Budapest leadja jelentkezését.

 

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes (nem jelenik meg a tagság 50%-a +1 fő), akkor az újabb Közgyűlést 2020. március 9-én, 19:10-kor tartjuk, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

 

A közgyűlés helyszíne: Corvinus Egyetem

 

A Közgyűlés napirendi pontjai:

  • A jereváni Agorára jelentkező delegáltak prezentációi
  • Agora pályázat prezentálása
  • Szavazás
  • Eredményhirdetés

 

Delegálti pozícióra való jelentkezés menete: Jelentkezni motivációs levéllel elküldésével lehet, amit 2020.03.07., 23:59-ig kell elküldeni a board@aegee-budapest.hu címre!

 

A Delegáltak kötelezettségei és visszatérítései: A delegáltválasztás során a tavaszi jereváni Agorára választja meg a Közgyűlés AEGEE-Budapestet képviselő legfeljebb három delegáltat. Jelentkezni csak az aktív tagok jelentkezhetnek, akik érvényes beszámolási feltételek mellett az SzMSz és a Utazási és részvételi díj visszatérítési Szabályzat alapján visszatérítésre jogosultak. A delegáltak képviselik AEGEE-Budapestet az AGORA-Nighton meghozott döntések alapján. Részt vesznek a szavazásokon és mind a plenárisokon, mind a pritanniákon.

 

Az esemény Facebook eventjét itt találjátok.
A Közgyűlésen minden kedves tagunk megjelenésére számítunk!

 

Kérdés esetén bátran írjatok e-mailt a board@aegee-budapest.hu címre.

 

Üdvözlettel,

Az Elnökség

AEGEE-Budapest / Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete