Beszámoló/ Beiktató és Delegáltválasztó Közgyűlés – 2019.09.12.

Kedves AEGEE-sek!

 

2019. szeptember 12-én, csütörtök 19:55-kor az Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete (AEGEE-Budapest) Beszámoló/Beiktató és Delegáltválasztó Közgyűlést tart a Corvinus Egyetemen, amelyre szeretettel meghívja a tagokat és valamennyi érdeklődőt. A Közgyűlésen minden érvényes tagsággal rendelkező tagunk rendelkezik szavazati joggal.

 

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes (nem jelenik meg a tagság 50%-a +1 fő), akkor az újabb Közgyűlést 2019. szeptember 12-én, 20:10-kor tartjuk, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

 

A Közgyűlés helyszíne: Corvinus Egyetem, C.106

 

A Közgyűlés napirendi pontjai:

  • Leköszönő Elnökségi tagok beszámolói
  • Pénzügyi beszámoló
  • Az éves pénzügyi terv módosításának ismertetése
  • A salernoi Agorára jelentkező delegáltak prezentációi
  • Szavazás
  • Eredményhirdetés/ Beiktatás

 

Delegálti pozícióra való jelentkezés menete: Jelentkezni motivációs levéllel elküldésével lehet, amit  2019.09.10, 23:59-ig CET kell elküldeni a board@aegee-budapest.hu címre!

Delegáltak kötelezettségei és visszatérítései: A delegáltválasztás során az őszi salernoi Agorára választja meg a Közgyűlés AEGEE-Budapestet képviselő legfeljebb három delegáltat. Jelentkezni csak az aktív tagok jelentkezhetnek, akik érvényes beszámolási feltételek mellett az SzMSz és a Utazási és részvételi díj visszatérítési Szabályzat alapján visszatérítésre jogosultak. A delegáltak képviselik AEGEE-Budapestet az AGORA-Nighton meghozott döntések alapján. Részt vesznek a szavazásokon és mind a plenárisokon, mind a pritanniákon.

Az esemény Facebook eventjét ITT találjátok.

 

A Közgyűlésen minden kedves tagunk megjelenésére számítunk!

Kérdés esetén bátran írjatok e-mailt a board@aegee-budapest.hu címre.

 

Üdvözlettel,

Az Elnökség

AEGEE-Budapest / Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete