Felvétel aktív tagnak – 2019 tavasz

Kedves Leendő tagjaink!

 

AEGEE-Budapest felvételt hirdet aktív tagsági pozícióra!

Amennyiben szeretnél szervezetünkben tag lenni, és részt venni külföldi programjainkon, akkor jelentkezned kell Egyesületünkbe tagnak és befizetned az éves tagdíjat, amely 5.900 Ft, amelyről bővebb leírást honlapunkon, a Csatlakozz fülön találsz. Ha úgy érzed, szeretnél segíteni nekünk terveink megvalósításában egy nagyszerű csapat tagjaként, miközben szakmai és személyes fejlődésen mennél keresztül, megismernél számos érdekes kultúrát és beutaznád Európát, akkor jelentkezz aktív tagunknak!

 

Ehhez egy felvételi beszélgetésen kell részt venned, amely arra szolgál, hogy az elnökség jobban megismerjen téged. A beszélgetéshez a formot 2019.03.02-ig IDE KATTINTVA tudod elérni.

Jelentkezz időpontra, és vegyél részt a 15 perces beszélgetésen. Mit veszíthetsz? Semmit. Mit nyerhetsz? Egy fantasztikus társaságot, és lehetőséget céljaid elérésében.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed van,  vagy ha esetleg mégsem találnál számodra megfelelő időpontot, keress minket bátran! írj nekünk a board@aegee-budapest.hu címre.