BME Model United Nations Konferencia 2019

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2019-ben is AEGEE-Budapest partnere a BME-n 2019. március 18-20 között kerül megrendezésre kerülő Model United Nations Konferenciának. A konferencia egy szimulációja az Egyesült Nemzetek (UN) működésének, ahol a fiatalok az Egyesült Nemzetek képviselői and megvitatják a fiatalok jobb oktatási lehetőségeit.

Ezzel az együttműködéssel biztatjuk tagjainkat, hogy az AEGEE-s világnézetük, nyitottságuk és érdeklődésük alapján, hogy jelentkezzenek a konferenciára résztvevőnek.

 

Jelentkezz a 4 pozíció egyikére, tudj meg többet a topikokról, kövesd az esemény FB oldalát és tekintsd meg az eseményt.

Részvételi díj: 15€

 

A BMEUN konferencián a résztvevők tudatosabb állampolgárokká való ösztönzése történik. Ez egy kiváló lehetőség, hogy személyiség fejlődésben és munka kapcsolatú skillek fejlődésében vehessél részt. Ezen túl nemzetközi kapcsolataidat is építheted. Tovább infó a fent említett elérhetőségeken, vagy az angol nyelvű híreknél.

 

Amennyiben szeretnél részt venni a konferencián, jelentkezz a megadott elérhetőségek egyikén, de ne felejtsd el jelezni részünkre jelentkezési szándékodat az board@aegee-budapest.hu címen, mivel partnerek vagyunk, tudunk segíteni neked a részvételben.