Kovács Balázs a NIT Nemzetközi Kapcsolatok Munkacsoportjában

Ezúton szeretnénk sok sikert kívánni Kovács Balázsnak, aki AEGEE-Budapest részéről a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) Nemzetközi Munkacsoportjának tagja lett.

Az AEGEE-Budapest régóta tagszervezete a Nemzeti Ifjúsági Tanácsnak, ahova korábban is küldött tagot. Korábbi elnökünk Papp Kristóf alelnöki pozíciót is betöltött a NIT-en belül.

 

A munkacsoport célja: A Nemzeti Ifjúsági Tanács képviselete európai és nemzetközi rendezvényeken, nemzetközi munkaanyagok véleményezése, fordítása, nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás. A munkacsoport-tagok egyedi megbízás alapján, önkéntesen vesznek részt a munkában, azonban lehetséges hosszabb távú elkötelezettséget igénylő feladat, képviselet is.

 

Balázs aktív munkája az AEGEE-ben a debreceni helyi szervezet vezetőségében indult, amiben előbb a Public Relations és Marketing területekért volt felelős, majd 2014-2017 között a szervezet elnöke és egyesületi képviselője volt. Emellett a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete (FDE) Külügyi kapcsolatokért felelős alelnökeként segítette az FDE tagszervezeteit 2015-2016-ban. Egyesületünkhöz, az AEGEE-Budapest-hez, 2015-ben csatlakozott. Bízunk a NIT-tel és a további tagszervezetekkel az elindult együttgondolkodás és a további együttműködések jövőbeni szorosabbra fűzésében!