Enjoy Your Future – Végső javaslatok

 

Mit gondolnak a fiatalok Európa jövőjéről? Mit várnak el az Európai Intézményesített rendszertől? Mit akarnak az Európai Uniótól?

Ezek voltak a főbb kérdések, amelyek az Enjoy Your Future projekt megvalósításához vezettek. A projekt az Európa a Polgárokért Program (Europe for Citizens) keretén belül lett megvalósítva. A koordináló szervezet az olasz ACMOS Egyesület (Torino) volt, valamint partner volt a Youth European Federalist – Italy (Róma), Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete (Budapest), Jeunes Européens Fédéralistes de Belgique – Belgium (Brüsszel), Les Jeunes Européens France – France (Párizs).

 

Európa jövője a TE kezedben van!” jelmondat alatt valósult meg a projekt AEGEE-Budapest részvételével. A projekt célja az volt, hogy bevonja és elkötelezze a fiatalokat, hogy egy projekt keretén belül hatással legyenek az európai politikákra. A projekt eredménye egy Javaslatokat tartalmazó kiadvány lett, amely az Európai Unió intézményesített rendszerének fejlesztését szolgálja a bevontak szemszögéből . A Kiadvány az alábbi témákra fókuszál rá:
– integráció
– ifjúság
– munka
– szervezett bűnözés
– határok.