+ OPEN CALL + NYE 2018 CT

Kedves AEGEE-sek!

A tavalyi AEGEE-Pécs és AEGEE-Budapest kooperációjában megrendezett New Year’s Event sikerén és népszerűségén felbuzdulva örömünkre szolgál megtenni a kezdő lépést és elindítani azt a pár hónapos tervezési és szervezési időszakot, melynek köszönhetően 100 jelentkezőből tavaly 35, 18 különböző országból érkező résztvevő tölthetett el 6 feledhetetlen napot nálunk felmászva a boros pincék mélyéből a Gellért-hegy csúcsáig.

Ennek következtében AEGEE-Pécs és AEGEE-Budapest 2018 telén megrendezi a Winter Wonderland II-t. Az event két fő helyszíne ez alkalommal is Pécs és Budapest lenne, pécsi kezdéssel és budapesti újévi fináléval bemutatva mindent, amit szeretünk és amiben jók vagyunk 2018 december 27 és 2019 január 2 között.

Ehhez, a tavalyi programot alapul véve, a két board elnöksége a közös szervezői csapatba 1 főszervezőt és hozzá 6 fős Core Teamet keres, akik felelősek az esemény megvalósulásáért. A 6 fős Core Team-re az alábbi pozíciókra várunk jelentkezőket: Incoming responsible; Logistics; Treasurer; Content responsible; Party responsible; PR team member(s).

A pozíciókról részletes leírása az alábbi mellékletben érhető el: OpenCall_NYE_2018_poziciok

Ha elég kedvet és elszántságot érzel magadban, hogy egy nagyobb projekt főszervezői csapatban legyél, most itt a lehetőség számodra! Reméljük, hogy valódi csapatmunkával létre tudjuk hozni 2018 legjobb New Year’s Eventjét és újra megmutatjuk hogy közösen mennyire nagyok is lehetünk.

Jelentkezz 2018 szeptember 5, 23:59 CET-ig a fent felsorolt pozíciókra (akár többre is) az alábbi jelentkezési form segítségével, megjelölve az eddigi tapasztalataid és motivációd: JELENTKEZÉS ITT.

Kérdés esetén bátran írjatok e-mailt a board@aegee-budapest.hu címre.