Gratulálunk! Papp Kristóf a NIT egyik új alelnöke!

Nagy örömmel jelenthetjük, hogy Papp Kristófot, az AEGEE-Budapest egykori elnökét sikeres pályázása során megszavazták a Nemzeti Ifjúsági Szervezet (NIT) egyik alelnökévé. Mindez számunkra nagy büszkeség, hiszen szervezetünk egyike a NIT alapítóinak, és Kristóf azóta aktívan képvisel minket és a tagság érdekeit. Alelnöki feladatait a mai naptól kezdve látja el. Ezúton is szívből gratulálunk Kristófnak, és sikeres munkát kívánunk neki a továbbiakban!

15491897_1513187345375542_278049487_o

A Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) a fiatalok és ifjúsági szervezetek közt létrehozott fórum, melynek célja a hazai és nemzetközi szereplőkkel, döntéshozókkal és szervezetekkel való hatékony kommunikáció megteremtése. Fontos feladata az ifjúság és az ifjúsági szervezetek érdekképviseletének magasabb szintű ellátása, valamint az ifjúságpolitika formálása és alakítása.
Összeségében a NIT egy demokratikus alapokon szerveződő független és nyitott szervezet, amely a magyarországi ifjúsági szervezeteket fogja össze, és a fiatalok érdekképviseletét szolgálja. Bővebb információt a NIT-ről itt találsz!