+ OPEN CALL + WG vezetők, Alumni Koordinátor

Kedves AEGEE-sek!

AEGEE-Budapest elnöksége Open Call-t hirdet a tavaszi félévre a következő tisztségekre:

  • Human Resources Working Group Vezető (1 fő)
  • Public Relations Working Group Vezető (1 fő)
  • Fundraising Working Group Vezető (1 fő)
  • European Projects Working Group Vezető (1 fő)
  • European Responsible (1 fő)
  • Alumni Koordinátor (1 fő)

A HR Working Group vezető feladatkörei a következők:

A Human Resources középvezető feladata kidolgozni a Belső Kapcsolatokért Felelős Alelnökkel a HR stratégiát, ezenkívül ő felel a HR WG koordinálásáért, melynek célja az Egyesület működéséhez szükséges emberi erőforrás előteremtése, az aktív tagok csapatépítése és egy összetartó, jól működő, motivációval teli lelkes csapat fenntartása a félév során. Természetesen oldottabb hangvételű összejövetelek szervezése is elengedhetetlen az igazi harmónia kialakításában!

A PR Working Group vezető feladatkörei a következők:

A PR vezető feladata a PR WG koordinálása, melynek célja a PR stratégia kidolgozása, továbbá AEGEE-Budapest programjainak és hírnevének hazai és nemzetközi szinten való népszerűsítése. Ezen kívül a Munkacsoport tagjai szervezik meg minden helyi eseményünk promócióját és biztosítják hozzá a megfelelő anyagokat.

Az FR Working Group vezető feladatkörei a következők:

A Fundraising vezető feladata kidolgozni a féléves FR stratégiát, ezen kívül ő felel az FR WG koordinálásáért, melynek célja az Egyesület működéséhez szükséges anyagi feltételek előteremtése, a vállalatokkal és egyéb szponzorokkal való kapcsolattartás, projektek pénzügyi koordinációja. Ennek érdekében a munkacsoport tagjai pályázatokat figyelnek és keresik a lehetőséget esetleges új kapcsolatok kialakítására a vállalati szférában.

Az EP Working group vezető feladatkörei a következők:

A European Projects (EP) munkacsoport azért jött létre, hogy a külsős alelnök felügyelete mellett koordinálja a lehetséges pályázatok (Erasmus+, illetve más Európai Uniós vagy akár hazai) körét, részt vegyen annak előkészítésében és a megnyert projektek egész életciklusát végig kísérje. Ennek érdekében a tagok folyamatosan figyelik a pályázati lehetőségeket és együttműködnek a programok, tréningek megvalósításában. A Working Group keretében számos hasznos tudásra tehettek szert, továbbá megismerhetitek a már folyamatban lévő terveinket is.

A European Responsible feladatkörei a következők:

A European Responsible feladata a különböző külföldi tréningek, konferenciák és lehetőségek felkutatása majd kiválasztása, továbbá Erasmus+ és  AEGEE-Europe általt szervezett lehetőségek keresése. Tevékenységi körébe tartozik még a tagság számára alkalmas események posztolása az erre alkalmas Facebook csoportokban, illetve a nemzetközi hírlevél szerkesztése és kiküldése. 

Az Alumni Koordinátor feladatkörei a következők:

A vírushelyzet enyhülése után évente egy Alumni est megszervezése, a későbbiekben megrendezésre kerülő Alumni Gála szervezésében részvétel, valamint a korábbi Alumni rendezvények és igény esetén egyéb felmerülő témák kapcsán tudásmegosztás a Boarddal. Feladatai közé tartozik még az Alumni tagok listájának karbantartása, frissítése, az Alumni számára létrehozott Facebook csoportok karbantartása.

Az ideális jelölt aktív tagja volt AEGEE-Budapestnek, akár Board pozíciót is betöltött, valamint szívesen tart kapcsolatot egykori AEGEE-s ismerőseivel, de az új tagokat is szívesen megismeri. Aktív szerepet, rendszeres feladatokat már nem vállalna a szervezetben, de a következő minimum 1 évben Alumni koordinátorként még szívesen segítene.

A fenti pozíciókra az alábbiak szerint lehet jelentkezni:

A pozíciókra a jelentkezés elektronikus formában történik, a board@aegee-budapest.hu címre küldött e-maillel. A megküldött e-mailnek tartalmaznia kell a jelentkező motivációs levelét (ki az illető, milyen posztra jelentkezik, miért alkalmas a feladatra).

A vezetőségi tisztség betöltéséről az Elnökség zártkörűen dönt, majd e-mailben értesíti a tagságot.

Jelentkezéseteket 2021.02.07. vasárnap éjfélig  (23:59 CET) várjuk a board@aegee-budapest.hu címre!

Bármilyen kérdéssel nyugodtan keressetek minket ugyanezen az email címen!

Üdvözlettel,
A Board