+ OPEN CALL + WG vezetők és Bevonó Tábor

AEGEE-Budapest elnöksége Open Call-t hirdet a következő tisztségekre: 

  • Human Resources Working Group vezető (1 fő)
  • Public Relations Working Group vezető (1 fő)
  • Fundraising Working Group vezető (1 fő)
  • European Projects Working Group vezető (1 fő)
  • European Responsible (1 fő)
  • Bevonó tábor főszervező (2 fő)

HR Working Group vezető feladatkörei a következők:
A Human Resources középvezető feladata kidolgozni a Belső Kapcsolatokért Felelős Alelnökkel a HR stratégiát, ezenkívül ők felelnek az HR WG koordinálásáért, melynek célja az egyesület működéséhez szükséges emberi erőforrás előteremtése, az aktív tagok csapatépítése és egy összetartó, jól működő, motivációval teli lelkes csapat fenntartása a félév során. Természetesen oldottabb hangvételű összejövetelek szervezése  is elengedhetetlen az igazi harmónia kialakításában!

PR Working Group vezető feladatkörei a következők:
A PR vezetők feladata a PR WG koordinálása, melynek célja az új tagok toborzásának megszervezése, PR stratégia kidolgozása,  kapcsolattartás a tagokkal és a médiával, az AEGEE programjainak és hírnevének hazai és nemzetközi szinten való népszerűsítése. Ennek érdekében egész félévben több fővárosi egyetem külügyi börzéjén, a HVG Állásbörzéjén valamint nyári fesztiválokon, mint például a Szigeten és az EFOTT-on biztosítanak nekünk megjelenést lelkes PR vezetőink! Ezen kívül a munkacsoport tagjai szervezik meg minden helyi eseményünk promócióját és biztosítják hozzá a megfelelő anyagokat.

Az FR Working Group vezető feladatkörei a következők:
A Fundraising vezetők feladata kidolgozni a féléves FR stratégiát, ezen kívül ők felelnek az FR WG koordinálásáért, melynek célja az egyesület működéséhez szükséges anyagi feltételek előteremtése, a vállalatokkal és egyéb szponzorokkal való kapcsolattartás, projektek pénzügyi koordinációja. Ennek érdekében a munkacsoport tagjai pályázatokat figyelnek és keresik a lehetőséget esetleges új kapcsolatok kialakítására a vállalati szférában.

Az EP Working Group vezető feladatkörei a következők:
A European Projects (EP) munkacsoport azért jött létre, hogy a külsős alelnök felügyelete mellett koordinálja a lehetséges pályázatok (Erasmus+, EVS, más Európai Uniós vagy akár hazai) körét, részt vegyen annak előkészítésében és a megnyert projektek egész életciklusát végigkísérje. Ennek érdekében a tagok folyamatosan figyelik a pályázási lehetőségeket és együttműködnek a programok, tréningek megvalósításában. A Working Group keretében számos hasznos tudásra tehettek szert. Továbbá megismerhetitek a már folyamatban lévő terveinket is.

A European Responsible feladatkörei a következők:
A European Responsible feladata a különböző külföldi tréningek, konferenciák és lehetőségek felkutatása majd kiválasztása, továbbá Erasmus+ és  AEGEE-Europe általt szervezett lehetőségek keresése. Tevékenységi körébe tartozik még a tagság számára alkalmas események posztolása az erre alkalmas Facebook csoportokban, illetve a nemzetközi hírlevél szerkesztése és kiküldése.

A Bevonó Tábor Főszervező feladatkörei a következők:
A két főszervező végzi a program összeállításával, kommunikációjával, étkezéssel, valamint az utólagos beszámolással kapcsolatos teendőket a Belső Kapcsolatokért Felelős Alelnök támogatásával. Feladatkörébe tartozik továbbá egy segítői csapat kialakítása és koordinálása.

A fenti pozíciókra az alábbiak szerint lehet jelentkezni:

A pozíciókra a jelentkezés elektronikus formában történik, a board@aegee-budapest.hu címre küldött e-maillel. A megküldött e-mailnek tartalmaznia kell a jelentkező motivációs levelét (ki az illető, milyen posztra jelentkezik, miért alkalmas a feladatra).

A vezetőségi tisztség betöltéséről az elnökség zártkörűen dönt, majd e-mailen értesíti a tagságot.

Jelentkezéseteket 2020.08.02. vasárnap éjfélig (23:59 CET) várjuk a board@aegee-budapest.hu címre!

Bármilyen kérdéssel nyugodtan keressetek minket ugyanezen az e-mail címen!

Üdvözlettel:
Az elnökség