TNT Budapest 2019

Kedves Tagság és érdeklődők!

 

Örömmel jelentjük be, hogy AEGEE-Budapest TNT-t rendez.

 

De mi is az a TNT?

TNT (Training New Trainers) egy olyan tréning, amelyet az AEGEE egyik szerve az AEGEE-Academy szervez. Az esemény célja, hogy fejlessze a szükséges készségeit és képességeit ahhoz, hogy sikerest trénerek legyenek, jártasak legyenek a non-formális oktatás módszertanok alkalmazásában, hogy foglalkozásaik emlékezetessé, szórakoztatóvá és interaktívvá váljanak.

Ezúttal 10 motivált fiatalnak lesz lehetősége a programban részt venni, amely során meg fogják érteni hogyan lehet létrehozni egy képzési folyamatot, hogyan kell megtervezni egy tréninget, mik a különféle tanulási folyamatok, és kipróbálhatják a nem formális oktatás különböző képzési módszereit.

Ezen a 6 napos, nagyon szakszerű képzésen, amelyet a terület igazi szakemberei fognak biztosítani (az AIESEC-el és a Neulanddal való együttműködés keretében), a résztvevők meg fognak ismerkedni a képzési tervekkel és módszerekkel, képesek lesznek reflektálni rájuk, mint trénerekre, és tapasztalatokat fognak szerezni a tréningekről egy másik aspektusból!

 

⏲️ Mikor: 2019.09.30.-10.6.
🧭 Hol: Budapest, Hungary
💰 Ár: 95€
Jelentkezési határidő: 2019.08.15. 11:59 CET (éjfél)
Jelentkezés: https://forms.gle/mVCey61ggpmt9ib4A
🔗 FB esemény