+ OPEN CALL + Europe on Track koordinátor 2019

A Europe on Track az AEGEE egyik legsikeresebb projektje. A projektet AEGEE tagok menedzselik, akik ugyan olyan önkéntesek mint mi. A projekt célja, hogy növelje a tudatosságot és teret teremtsen, hogy a fiatalok fontos társadalmi kérdéseket tudjanak megvitatni. Az Interrail támogatásával 6 Követ fog két útvonalon végig utazni Európa több mint 20 városán egy hónap alatt, hogy minél több fiatalt tudjon elérni és Workshopokkal, interjúkkal és szervezett eseményekkel bevonni őket és ösztönözni őket az aktív állampolgárként való viselkedésre.

 

AEGEE-Budapest 2019 tavaszán immár ötödszörre fogja hostolni az EoT 3 fős csapatát csapatát 2019 április 6-8 között. Az ide téma az, hogy Európa milyen úton haladjon tovább. A téma erősen politikai (de nem pártpolitikai), amely kapcsolódik a 2019-es Európai parlamenti választásokhoz.

 

Ennek keretén belül AEGEE-Budapest elnöksége Open Callt hirdet 1 fő EoT Koordinátornak, akinek a feladata a Boarddal együtt működve az alábbi lesz:

  • Megoldani a Követek (Ambassadorok) szállását
  • Legalább napi egy étkezését
  • Közlekedését
  • Programokon való részvételét
  • Ehhez kapcsolódva felvenni intézményekkel a kapcsolatot és ott előadásokat, WS-okat szervezni.

 

A Board és az EoT CT minden segítséget megad. Pontos feladatleírások segítik a munkát kiadványokkal.

Jelentkezéseteket 2018 december 21. (péntek) éjfélig várjuk a board@aegee-budapest.hu címre! Bármilyen kérdéssel nyugodtan keressetek minket ugyanezen az email címen. Jelentkezni rövid motivációs levél elküldésével tudsz, ahol kérjük részletezni az eddigi AEGEE-ben végzett tapasztalataidat és azt, hogy miért szeretnél Koordinátor lenni!

Üdvözlettel,
A Board