Csatlakozz!

 

Ha megtetszett az AEGEE, és szeretnél aktív tagjaink közé tartozni és részt venni helyi és nemzetközi eseményeinken, az alábbi módon léphetsz be a szervezetbe:

Első lépésként át kell utalnod számunkra az 5900 Ft-os éves tagdíjat. A szervezetbe bármikor be lehet lépni az év folyamán, a tagság pedig egy teljes éven keresztül, vagyis 365 napig érvényes.

Az átutalás részletei az alábbiak:

Név: EHHE
Bankszámlaszám: 16200223-10030053
Közlemény: Tagdíj, név, e-mali cím, és hogy tag vagy-e már (tag/nem tag)
Összeg: 5900 Ft

 

A közleménybe a saját neved kerüljön.

  1. Ezután regisztrálj az intranten: http://intranet.aegee.org/login/SignUp. Gyakran megesik, hogy a regisztráció után kiír a rendszer egy hibaüzenetet, hogy az összes csillagozott mező nem lett kitöltve – ilyenkor írj be egy betűt a megadott mezőbe, és menj tovább a kitöltéssel. Majd a megadott e-mail címedre érkezni fog egy visszaigazoló link, ami gyakran a “Spam” mappába érkezik. Ezt igazold vissza a teljes regisztrációhoz, különben nem tudunk felvinni téged a rendszerbe!
  2. Fontos, hogy kitöltsd AEGEE-Budapest megújult Belépési Nyilatkozatát. Ez a verzió 2014. szeptember 1. óta elérhető. Ha már kitöltötted, akkor ezt a lépést hagyd ki. A Belépési Nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
    https://docs.google.com/forms/d/1PLgkNqKhFbWZ8A_tq98USWlI7179_B3ZDGy4sm5lPjc/viewform?usp=send_form
  3. Miután megérkezett hozzánk a tagdíj, regisztrációdat visszaigazoljuk, és ezt követően az intraneten keresztül tudsz jelentkezni nemzetközi rendezvényekre, illetve márciustól április végéig a http://www.aegee.org/su oldalon nyári egyetemre.

Reméljük, hamarosan találkozunk egy rendezvényünkön!

 


 

Tagság meghosszabbítása

Az egy éves érvényességi idő lejártakor tagjaink az alábbi módon hosszabbíthatják meg tagságukat.

1. Első lépésként át kell utalnod számunkra az 5900 Ft-os éves tagdíjat. Ez egy teljes éven keresztül, vagyis 365 napig érvényes lesz.

Az átutalás részletei az alábbiak:

Név: EHHE
Bankszámlaszám: 16200223-10030053
Közlemény: Tagdíj, név, e-mali cím, és hogy tag vagy-e már (tag/nem tag)
Összeg: 5900 Ft

A közleménybe a saját neved kerüljön.


 

 

További kérdéseid vannak?

 

Írj nekünk! -> board@aegee-budapest.hu